Lid worden?

Lid worden?

 

aanmeldingWelkom als lid van Volleybalvereniging DE BEVERS! Wij vinden het erg leuk als je bij onze vereniging wilt komen volleyballen.

Bij onze vereniging kan je op verschillende niveaus aan de wedstrijden deelnemen. Bij de mini’s gaat dit in overleg met de minicommissie. Aanmelden kan vanaf 6 jaar.
We hebben 6 dames teams, 7 jeugd teams en vele miniteams.  De meeste teams spelen hun wedstrijden op zaterdag. Onze vereniging is aangesloten bij de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) en valt onder Regio Noord-Oost.

We hebben ook een afdeling recreanten, bestaande uit twee dames-, een gemengd – en een herenteam. Deze teams spelen geheel vrijblijvend een Salland-recreantencompetitie.

Je ziet het, voor elk wat wils!

Mocht je besluiten om niet direct wedstrijden te gaan spelen, maar eerst een poosje te komen trainen, dan kan dat. Onder deskundige leiding kun je bij ons heel wat leren. Behalve in de zomervakantie, wordt tenminste 1 keer per week getraind.

nieuweledenHet lidmaatschap kan alleen aan het einde van het seizoen, d.w.z. voor de Algemene Ledenvergadering (mei-juni), schriftelijk worden opgezegd bij de ledenadministratie. Contributie is dus verschuldigd over een heel seizoen.

Als competitiespelend lid van onze vereniging, wordt er een spelerskaart van de Nevobo voor je aangevraagd. Voor deze kaart dient er een digitale pasfoto aangeleverd te worden. Met ingang van 18 januari 2016 is de Digitale Pasfoto Service vervallen. Je hoeft dus niet meer naar De Fotograaf in Raalte om een pasfoto te laten maken, maar mag zelf een pasfoto maken en mailen naar: leden@debevers.com.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Naast het aanmeldingsformulier dient ook een toestemmingsverklaring De Beversingevuld te worden. Pas dan ben je lid!

Niet volleyballen, maar wel Beverlid worden? Dat kan!

 

Indien je om welke reden dan ook niet meer in staat bent om spelend lid te zijn, maar wel graag lid van de vereniging wilt blijven, dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als Beverlid. Bij leden die graag van deze mogelijkheid gebruik wensen te maken innen wij, in plaats van de contributie, € 25 op jaarbasis. Hiervoor kun je als Beverlid deelnemen aan onze activiteiten. Aanmelden als Beverlid is mogelijk via het aanmeldformulier.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier Beverlid.


Ledenadministratie:

Edmunda Hogenkamp
0546-673493
leden@debevers.com

 

Penningmeester:
Anita Oosterhuis
penningmeester@debevers.com