De Bevers Dames 1 wint van Vovem’90

Afgelopen zaterdag werd alweer de 6e wedstrijd gespeeld, dit keer tegen Vovem’90 uit Emmeloord. We hadden ondersteuning van onze mini’s Charlize en Maud. Zij mochten beide een punt spelen en deden dit uitstekend! We hadden vandaag ook weer ondersteuning van Demi en Jadyn uit Dames 4, zij hebben beiden ook erg lekker gespeeld.

We begonnen de wedstijd vol goede moed en speelden de eerste set erg lekker. De sfeer zat er goed in, we waren erg gedreven en er werd lekker aangevallen. Deze set werd ook gewonnen met 25-11.

De 2e set liep een stuk stroever. We maakten meer eigen fouten, hierdoor kwam Vovem heel erg dichtbij. Deze set werd aan het einde erg spannend, maar helaas wisten we hem niet naar onze kant toe te trekken. We verloren de set met 24-26.

Na de 2e set hadden we de koppies niet laten hangen en begonnen we gedreven aan de 3e set. Deze set wisten we te winnen met 25-20. We stonden nu met 2-1 voor in setstanden. Op naar de 4e!

De 4e set: het stond 2-1 voor de Bevers in sets. Deze set moest gaan beslissen of er een 5e set ging komen of dat we het bij 4 sets konden laten. Deze set ging op het begin heel erg slecht. We stonden 12 punten achter. Ondanks deze achterstand hebben wij goed teruggevochten, waardoor de achterstand steeds kleiner werd, onder andere door een mooie serie opslagen van Romy. Deze set wisten we helaas niet te winnen. We verloren deze set met 18-25. Op naar de 5e set!

Het stond 2-2 in sets. De laatste 15 punten werden gespeeld. Iedereen was mega gedreven en wilde de winst binnen hengelen. Dit ging ook aardig goed. We speelden ons eigen spelletje waardoor de set werd gewonnen met 15-9, en wij met 3-2 in sets hadden gewonnen van Vovem.

Er blijven deze week dus 3 punten in Lemelerveld!

Volgende week zaterdag spelen wij weer een thuiswedstrijd. Deze wordt gespeeld tegen SVI Dames 1. We hopen jullie allemaal weer te zien op de tribune. Tot dan!

Tekst Indy Flik, foto’s Martin Zwakenberg