Bevers zoekt trainers/trainsters

Ben je een gedreven en enthousiaste volleybaltrainer/-trainster die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou voor onze volleybalvereniging De Bevers in Lemelerveld! De Bevers is een leuke en succesvolle vereniging met een dorpse samenhorigheid die veel volleybal potentieel heeft.

De senioren spelen op het niveau van de 3e divisie tot en met de 4e klasse, de B- en C-jeugd speelt altijd op topniveau. Ook beschikt de vereniging over diverse mini-teams op verschillende niveaus. We zijn op zoek naar meerdere trainers, voor zowel de senioren als de jeugd, namelijk: D2 (3e divisie), D6 (2e klasse), D7 (3e klasse) en B1 (hoofdklasse). De seniorenteams bestaan uit jeugdige spelers.

Heb je interesse? Neem dan contact op met tc@debevers.com Kijk voor informatie over onze vereniging op www.debevers.com en lees hier een verslag van onze Super Saturday op 14 mei jl.