Bevers Ds 1 verliest van sterk Sudosa 1-3

Zaterdag 26 maart trokken wij ten strijde tegen Sudosa-Desto DS4 uit Assen. Sudosa stond op nummer 2 in het klassement, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Met de fantastische wedstrijd van maandag, 4-0 winst tegen VC Sneek DS3, nog vers in ons geheugen begonnen wij agressief aan de eerste set.

Deze wonnen wij met 25-19! We waren scherp en haalden de ballen van de grond. Ook hielp het dat Pien begon met een lange opslagserie waardoor we snel punten over hadden! De tweede set werd het moeilijker voor ons en deze verloren wij met 18-25. Het blok zat niet dicht, we maakten opslagfouten en hadden moeite met hun opslag. Ook de derde set viel aan de kant van de Assenaren, helaas, 19-25. In de laatste set hebben we alles op alles proberen te zetten en dit ging lange tijd erg goed! We zaten Sudosa op de hielen, maar toch wonnen ze ook de 4e set; 21-25.

Het was een goede ploeg en we zijn blij met de set die we gewonnen hebben en de tegenstand die we hebben kunnen bieden. We gaan met dezelfde agressieve spirit onze volgende trainingen en wedstrijden tegemoet.

Tekst: Floor Manenschijn, foto’s: Martin Zwakenberg