Bevers Ds1 verliest nipt van Oranje Nassau

Afgelopen zaterdag mochten wij weer naar het mooie Groningen om weer een potje te volleyballen. Iedereen had er zin in, we waren goed gemotiveerd en wouden graag weer wat punten meenemen naar het mooie Lemelerveld

We begonnen de wedstrijd met goede moed. Het liep met pieken en dalen. We stonden in de slotfase van de 1e set achter met 6 punten. Maar we wisten onszelf sterk neer te zetten en wonnen deze set met 28-30.

De tweede set ging een stuk minder. We maakten veel eigen fouten. De tegenstander was niet beter geworden, maar aan ons deel van het veld liep het niet 100%. We verloren deze set met 25-13.

De derde set was al een stuk beter dan de tweede. We kwamen een stuk dichterbij, en verloren deze set nipt met 25-23.

Na de vierde set kwamen we bij elkaar hadden we elkaar beloofd dat dit een 5 setter ging worden. In het midden van deze set kwamen we er wat beter in en we wonnen deze set met 19-25.

De vijfde set begonnen we prima, we hadden nog steeds last van eigen fouten waardoor de tegenstander veel scoorde. Het ging gelijk op, meestal 1 à 2 punten verschil. We verloren deze laatste set helaas met 17-15.

Aanstaande maandag spelen wij THUIS een inhaalwedstijd tegen Sneek. We hopen dan veel punten in de sporthal achter te laten. En aankomende zaterdag spelen wij ook THUIS in onze sporthal. Dubbelop feest. We hopen jullie allemaal op de tribune te zien!

Tekst: Indy Flik