Het regent kampioenen bij de Bevers!

Het seizoen begon zoals vanouds. Weer lekker volleyballen in de zaal en wedstrijden spelen!

Ondanks dat coronamaatregelen de competitie opnieuw kwamen verstoren hebben we toch goed nieuws: 8 teams kampioen! Een knappe prestatie met helaas de laatste wedstrijden zonder juichend publiek op de tribune. Bij de jeugd is C1, C2, B1 en B3 kampioen! Bij de mini’s N6-1, N4-2, N3-1 en N2-1!

De traditionele huldiging bij de wedstrijd van dames 1 moet helaas worden uitgesteld tot volgend jaar, maar gelukkig hebben de teams zelf hun kampioenschap samen met de trainers gevierd. Zaterdag 11 december werden de miniteams tijdens de zaterdagtraining door de vereniging in het zonnetje gezet.

We zijn als vereniging trots op onze kampioenen maar ook op alle overige teams en trainers die maar weer eens hebben laten zien hoe veerkrachtig en gedreven ze zijn om ondanks alle coronaperikelen er weer een topseizoen van te maken.

Na de kerstvakantie worden de kaarten opnieuw geschud en hopelijk wordt het weer een ouderwets fijn seizoen waarbij we u als publiek weer mogen verwelkomen in de sporthal.

 

Helaas gooit het corona virus opnieuw roet in het eten. Wanneer de competities weer worden hervat is nog niet duidelijk.

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!