Sudosa-Desto maatje te groot voor Bevers DS1

Deze zaterdag reisden wij af naar Assen voor een potje tegen Sudosa-Desto DS4. Afgezien van het slechte nieuws in de persconferentie van vrijdagavond, stapten we toch positief in de auto. Deze wedstrijd moesten we onze vaste puntenscoorder Stans missen, maar gelukkig kregen wij fijne versterking van Romy.

De eerste set was niet slecht, maar ook niet goed en verloren wij met 25-18. Toch maar eens opnieuw proberen in de tweede set, maar ook die verloren we met 25-14. We hadden vooral veel moeite met hun opslag en hun aanval. Laten we het ook maar niet hebben over de derde set die we verloren met 25-9. De laatste set hadden we niks meer te verliezen en gingen we er met de volle honderd procent tegenaan. Dit ging best aardig en we waren vooral heel enthousiast in de laatste set. Het was leuk, maar ook deze set verloren we met 25-21. We waren dichtbij.

Het bleek toch dat de Assenaren een maatje te groot voor ons waren. Ze staan nu ook eerste. Wij staan momenteel in de middenmoot op nummer zeven, maar zijn zeker nog van plan zo veel mogelijk puntjes te pakken en te stijgen in het klassement. Na de avondlockdown hopen wij weer volop te mogen trainen en spelen en zullen wij zeker nog wat puntjes onze kant op trekken.

Floor Manenschijn.