De Bevers D1 pakt na lange tijd weer winst

Afgelopen zaterdag speelden wij onze 10e competitiewedstijd, wederom zonder publiek in ons eigen beverburcht. Gelukkig hebben wij weer een live uitzending uitgezonden om de kijkers deze mooie pot te laten zien.

We speelden tegen Oranje Nassau die een paar plekken boven ons in het klassement stonden. We besproken onze strategieën en begonnen met goede moed aan onze warming up.

De eerste set wisten we meteen druk te zetten. We hadden een service druk waarmee we de tegenstander goed konden beïnvloeden. Deze set liep gelijk op. Uiteindelijk wisten wij deze set naar ons toe te trekken met een uitslag van 25-23.

De tweede set ging kortgezegd super. We zaten er allemaal lekker in. Onze libero Tes zat er super bij en gaf een goede blokdekking. We wonnen deze set ook met 25-15.

De derde set ging wat minder, we hadden het wat moeilijker. De tegenstander kwam sterker terug uit de vorige set. Deze set was erg spannend in de laatste fase, waar het erg gelijk opging. Uiteindelijk verloren we deze zet met 23-25.

Na de derde set hadden we onszelf voorgenomen om geen 5e set te hoeven spelen. We hebben het de vorige wedstrijd al heel spannend gemaakt, dus we wouden deze set koste wat kost pakken en zoveel mogelijk punten thuis laten. Deze set was erg spannen maar we wisten deze set toch naar ons toe te trekken met 26-24.

Al met al, een goede wedstijd en 4 punten waar we allemaal erg trots op mogen zijn.

Ook willen wij alle supporters heel erg bedanken voor de support vanuit de woonkamers, wij vinden het super om in deze tijd zoveel online support te krijgen. We hopen jullie volgende week weer live te zien. Dan spelen wij uit tegen Sudosa Desto Ds4

Tekst, Indy Flik