Bevers D1 verliest met 2-3 van Dalen D1 na 2-0 voorsprong

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag waren we opgelucht dat de amateursporten gewoon door mochten gaan en daarbij ook de wedstrijden. Dat dit dan zonder publiek gespeeld moest worden was wel een teleurstelling. De afgelopen thuiswedstrijden was het publiek erg belangrijk voor ons. Hopelijk komt hier snel weer verandering in, maar voor nu was het niet anders.

Deze wedstrijd namen wij het op tegen Dalen dames 1. Zij stonden op de 3e plek in onze competitie dus wij wisten dat dit een zware pot ging worden. Maar met in ons achterhoofd dat de competitie nog maar net is begonnen en dat er nog van alles kan gebeuren, begonnen wij vol goede moed aan de wedstrijd. Aangezien Floor en Yara niet mee konden doen aan de wedstrijd kregen wij versterking van Bodine en Demi, hier waren wij erg blij mee.

De eerste set verliep goed, de service pass lag erg goed waardoor onze spelverdeler de spelers goed kon aanspelen. Hierdoor kwamen wij goed tot aanvallen en scoorden we veel. Toch werd het aan het einde nog behoorlijk spannend en hebben de set naar ons toe weten te trekken. We wonnen met 26-24.

Door de winst van de eerste set kregen we vertrouwen dat er toch punten waren te halen. Zo begonnen we ook met de tweede set. Opnieuw lag de service pass erg goed, ook hielden wij zelf onze service druk waardoor er zelfs een paar aces werden gemaakt. Wederom wist Dalen ook te scoren en werd het weer spannend. Gelukkig wisten we ook deze set te winnen met 26-24.

De derde set begonnen we erg goed, we bouwden een grote voorsprong uit. We kregen het gevoel alsof deze set al voor ons was. Dalen dacht hier helaas anders over en gaf niet op. Ze kwamen goed terug. Jammer genoeg verloren we deze set met 26-28. Dit voelde best wel als een domper en dit merkten we in de vierde set. We maakten meer fouten en speelden niet meer ons eigen spel waarop Dalen wel een antwoord wist. De resulteerde in een 14-25 overwinning voor Dalen.

Laten we deze set maar snel vergeten want er moest weer een vijfde set worden gespeeld. Dit begint zo langzamerhand gewoon te worden bij ons. Dalen begon deze set goed en kwam al snel op een voorsprong. Wij gaven niet op en kwamen erg dichtbij maar niet genoeg voor de winst. We verloren met 13-15. Al met balen we van de uitslag want voor ons gevoel had er meer in gezeten. Toch blijven er twee punten in Lemelerveld waar we uiteraard blij mee zijn.

Aankomende zaterdag spelen we wederom een thuiswedstrijd. Deze keer tegen Oranje Nassau dames 1. We zullen weer zorgen voor een livestream. Dus voor iedereen die de wedstrijd wil kijken is dit mogelijk vanuit je eigen woonkamer!