Nieuwe aangescherpte Corona maatregelen

Hallo volleyballers,

Dinsdag 2 november is er weer een persconferentie geweest met helaas nieuwe aangescherpte Corona maatregelen. Eén van de punten hieruit is dat er een Corona toegangsbewijs nodig is bij sportwedstrijden, voor zowel spelers/speelsters als publiek (vanaf 18 jaar).

Wij gaan er vanuit dat iedereen de nieuwe regels in acht neemt, zowel onze gasten als eigen leden. Wij willen dan ook op voorhand al vragen wanneer iemand die niet over een Corona toegangsbewijs beschikt niet naar onze sporthal komt. Deze kan bestaan uit;

* Corona test, niet ouder dan 24 uur

* Bewijs van immuniteit.

* bewijs van vaccinatie.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen.