Dit keer géén 5 setter voor DS 1

16 oktober stond voor ons de wedstrijd tegen VC Sneek D3 op het programma. Na een lange rit waren we dan eindelijk aangekomen in de Sneker Sporthal. Vol vertrouwen en met goede moed begonnen wij aan de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd met Pien als spellie, Floor op de M1, Nienke op de M2 en onze enige echte IF (Indy-Jane) op de M3. Stans en Isa mochten zich gaan bewijzen op de passer-loper positie. Natuurlijk was onze libero Tes van de partij om de pass te gaan verzorgen.

De 1e set werd er goed gevolleybald door beide partijen en liep het gelijk op. Er werd vol enthousiasme aangemoedigd en gezongen langs de kant, dus daar zou het zeker niet aan liggen. Toch trok Sneek deze set aan het langste eind en won met 25-22. Koppies omhoog, en uitgaande van onze eigen kwaliteiten begonnen we aan de 2e set. We liepen steeds net achter de feiten aan en deze set ging verloren met 25-20.

Maar nog zeker niet getreurd… net als de afgelopen 3 wedstrijden konden wij gerust weer voor een 5e set gaan. Yara en Lotte waren daar om het team te gaan versterken in deze 3e set. We kwamen helaas al snel achter te staan door een goede serve serie van VC Sneek. We waren passend niet sterk genoeg en zo konden zij gemakkelijk hun voorsprong uitbreiden. Deze set verloren we dan ook met 25-14.

En na deze 3e set was het dan duidelijk…. dit keer zal er geen 5e set komen. Balend van ons slechte spel in de 3e set maar hopend nog een puntje mee te kunnen nemen naar Lemelerveld, begonnen we aan de 4e set. Daar was Naomi eindelijk weer terug in de game nadat ze 3 wedstrijden helaas niet mee kon doen. Helaas wisten we niet meer in de wedstrijd te komen en verloren we deze set met 25-12.

Al met al, was niet wat vandaag. Volgende week hebben wij een zaterdag rust. 30 oktober gaan wij in onze eigen sporthal de strijd aan met Lycurgus D1. We zien jullie graag om 19:00 op de tribune, want jullie aanmoediging hebben wij wel nodig!