Dames 1 pakt winst in spannende 5 setter

9 oktober de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, Impala DS1 was onze tegenstander van vandaag. Nog steeds zonder onze spelverdeler Naomi begonnen wij de wedstrijd… De eerste set begonnen wij goed, Impala kwam steeds dichter bij toch trokken wij de set naar ons toe met 25-22. De tweede en derde set hadden wij het zwaar. We maakten onnodige fouten, waardoor wij ons eigen spel niet konden spelen. Deze sets verloren wij met 19-25 en 20-25. We hadden nog één kans om te wedstrijd te winnen en dat was de vierde set binnenhalen. De vierde set waren we alert, iedereen was gebrand om te winnen. Deze set wonnen we dan ook met 25-14. Zo stond het ineens gelijk in sets (2-2). We begonnen gespannen, maar vol vertrouwen aan de 5e set. Impala nam de voorsprong met 1-8. Onze trainster Nicoline zei in de time-out: “We hebben vaker dik achtergestaan, en toch de winst binnen weten te halen”. Dit namen wij mee, en zo kwamen wij terug in de wedstrijd. Het was zenuwslopend, maar door het ongelofelijk goede block van Indy wonnen wij de wedstrijd.

Nog even een bedankje naar ons publiek, jullie waren FANTASTISCH!