MINICLINIC verzorgd door Dames 1 van de Bevers

Op zaterdag 21 augustus kon er gelukkig weer een miniclinic gehouden worden. Het enthousiaste dames 1 en hun trainer Nicoline stonden al mooi op tijd te popelen om lekker aan de slag te gaan met de al net zo enthousiaste mini’s. Na het maken van een mooie groepsfoto was het tijd voor een gezamenlijke warming up. Daarna werden er leuke en leerzame oefeningen en spelletjes gedaan in de vorm van een circuit van elke 10 minuten. Tussendoor een welverdiende pauze, om daarna nog fanatiek verder te gaan. De tijd vloog voorbij! Elke mini kreeg een mooi aandenken mee, namelijk een certificaat met een groepsfoto en alle namen van de speelsters van Dames 1. Om een handtekening van alle speelsters te krijgen, moesten de speelsters eerst opgezocht worden. De dames zaten namelijk verstopt in de hele sporthal, van de kleedkamers tot aan de toiletten. Prachtig om te zien hoe alle mini’s door elkaar op zoek waren naar de juiste speelsters Al met al een zeer geslaagde ochtend en een mooie start van het seizoen!