Sportieve samenwerking tussen basisschool de Regenboog en volleybalvereniging de Bevers

In verband met de coronamaatregelen hebben de mini’s van de Bevers, net zoals heel veel zaalsporters, helaas al lang niet kunnen trainen in de sporthal. Gelukkig konden we net als vorig seizoen gebruik maken van de mooie kunstgrasvelden van basisschool de Regenboog. Er zijn 2 volleybalvelden en een voetbalveld. Voldoende ruimte dus om zowel aan de techniek als aan de conditie te werken.

En niet te vergeten de wedstrijdjes, waarbij iedereen weer kon laten zien wat hij/ zij ook alweer in huis heeft. We zijn gestart op de zaterdagochtend om in tijdsblokken te gaan trainen. Intussen hebben we alle weertypes wel meegemaakt, van harde wind, regen, hagel tot een heerlijk zonnetje. Soms was het echt een beetje koud, maar er was altijd nog “het koepeltje” om in te schuilen of even een tik tok of Just Dance te doen om warm te blijven En omdat het inmiddels ’s avonds weer langer licht is en de temperatuur het ook goed toelaat, kunnen we binnenkort ook weer door de week ’s avonds gaan trainen.

Als blijk van waardering en dank hebben we namens de Bevers twee nieuwe volleybalnetten aangeschaft voor de Regenboog. We vinden het fijn dat er dankbaar gebruik van wordt gemaakt tijdens schooltijd….en we hopen er zelf nog zolang als nodig gebruik van te kunnen maken… En stiekem hopen we natuurlijk dat er zich weer nieuwe toppertjes zullen aanmelden bij de mini’s van de Bevers! Misschien twijfel je nog of lijkt het je leuk om een keer mee te trainen bij de volleybal? Dan komt het goed uit dat we binnenkort een instuif organiseren. Datum en tijdstip wordt in een nader bericht bekend gemaakt…

Sportieve groet, minicommissie vanuit de Bevers