Koninklijke onderscheiding Gerda van Beesten

Koninklijke onderscheiding Gerda van Beesten

Vanmorgen (maandag 26-04)  om 9 uur stonden burgemeester Erica van Lente en kinderburgemeester Mila Groenendijk voor de deur van Gerda. Compleet verrast mocht ze een koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen.

Voor volleybalvereniging de Bevers is ze jaren penningmeester geweest van de kantine van de binnensport. Inmiddels draait ze sinds 2001 al mee als lid van de tentcommissie van het jaarlijks open volleybaltoernooi! Zij verzorgt de roosters, zorgt dat er elke avond voldoende eten en drinken aanwezig is in de tent.

Vanavond hebben wij haar als vereniging in een mooie bos bloemen en Bever handdoek overhandigd als dank voor al haar inzet. Met een grote glimlach en vol trots nam ze dit in ontvangst.

Gerda we hopen dat we nog jarenlang gebruik mogen maken van je inzet!