D1 start thuis met een mooie 4-0 winst

Klokslag 18:15 mochten wij de sporthal betreden. Even de wedstrijd voor bespreken en daarna gelijk de zaal in. Onze aller eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, helaas zonder de fysieke aanwezigheid van onze trouwe supporters. Gelukkig konden ze wel vanaf de bank met je voetjes omhoog live meekijken, misschien wel comfortabeler als de tribune?

We speelden voor het eerst dit seizoen als compleet team, niemand op vakantie, in quarantaine of aan het revalideren, helemaal compleet!! Alle inspanningen van de afgelopen weken werden eindelijk beloond. Namelijk 4-0 WINST!!!! Mede door de goede serve series kregen we ruimte in de sets waardoor we vrij uit konden spelen. Of kwam het toch door het zelfgemaakte bananenbrood van Bodine van Beckhoven??? We speelden slim, waren gefocust met zijn allen en we hadden een lekker tempo in ons eigen spel.

Terugkomend op het feit dat we voor het eerst compleet waren, dit was jammer genoeg ook de laatste keer. Onze libero moet helaas onder het mes i.v.m. een kapotte schouder. Karin (nogmaals) bedankt voor je inzet, al proostende met een speciaal biertje wensen wij jou een voorspoedig herstel na je operatie en hopen we dat je snel weer aan kan sluiten.

Voor nu nemen wij onze winning mood mee naar Denekamp komende zaterdag en gaan wij vanzelfsprekend weer voor de volle winst!!!!