De eerste thuiswedstrijden van de mini’s seizoen 2020/2021

Normaal gesproken erg leuk om de eerste thuiswedstrijden te spelen, maar vandaag was alles wel heel anders dan normaal! We hebben het publiek op de tribune natuurlijk gemist, maar we zijn blij dat er nog wel lekker gevolleybald mag worden.
We kunnen terugkijken op een mooie en goed verlopen dag. Bij binnenkomst werd iedereen ontvangen en konden de handen ontsmet worden. Inmiddels is dit voor de meesten onder ons gelukkig al een gewoonte geworden. Vervolgens werd elk team met de coach naar de juiste kleedkamer verwezen. In de spelzaal kon de warming-up op een uitgebreide manier plaatsvinden. Een compliment aan alle minispelers, coaches, scheidsrechters, tellers en niet te vergeten het wedstrijdsecretariaat en de omroep, dat er goed aan de gestelde afspraken werd gehouden. We zagen alle vrijwilligers met mondkapjes, de teams gingen keurig naar hun kleedkamer na een wedstrijd om wat te eten en/of drinken of naar de spelzaal om lekker te ballen samen. Maar zeker zo belangrijk om te noemen, is dat we prachtige wedstrijden hebben gezien op alle verschillende niveaus. Iets waar we als vereniging trots op zijn! Ga zo door toppers….
Vandaag is het de dag van de scheidsrechter, dus een bedankje was daarom zeker op zijn plek. Tamar was de gelukkige die deze lekker traktatie mocht uitdelen…
Een sportieve groet van de minicommissie