BEVERS WINNEN TOERNOOI IN DENEKAMP

Afgelopen zaterdag speelden de Bevers een toernooi bij Devoko in Denekamp. Met het oog op het nieuwe seizoen, is een goede voorbereiding het halve werk. Een nieuwe trainer/coach aan het roer geeft de dames weer andere input en energie. Mooi om te zien dat na een lange corona-periode ze er weer voor de volle honderd procent tegen aan kunnen gaan.

De dames uit Lemelerveld kwamen uit in poule B, deze vormden zij samen met Apollo 8 D3 (derde divisie A) en Kalinko (tweede divisie C). Door hun eigen spel te spelen en dankzij het plezier dat ze met elkaar beleven werden ze 1e in de poule. Zelfs in de volgende twee wedstrijden kwam hun spel goed uit de vingers en werd dat beloond met de eerste plek op het toernooi.

Er valt de komende tijd nog genoeg winst te behalen. Duidelijke afspraken en trainingsuren zullen de dames goed doen. Ze hebben in ieder geval weer wat wedstrijdritme op kunnen doen, een positieve ervaring.