Start seizoen 2020-2021

Met ingang van 10 augustus zullen de trainingen weer beginnen voor de jeugd- en seniorenteams. Enkele teams starten pas vanaf 17 augustus. Iedereen op het sportpark moet zich houden aan de basisregels:

  • Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
  • Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in je elleboog;
  • Vermijd drukke plekken;
  • Gebruik je gezonde verstand.

De kleedkamers zijn weer geopend. Let er op dat de 1,5 meter maatregel ook in de kleedkamer van toepassing is. Wacht buiten de kleedkamer als het in de kleedkamer te druk is.

Op het sportpark geldt ter hoogte van de sporthal en de kantine een verplichte looproute. Dit is afgestemd met een deel van de gebruikers van het sportpark en de sporthal. De ingang van de sporthal en de rechteringang bij de entree van de voetbal zijn normaal te gebruiken. Door de lounge en de kantine loopt een eenrichtingsroute. Voorkant van het gebouw erin en aan de achterzijde van de lounge er weer uit. Gebruikers van de sporthal lopen dus eerst buiten om achter de kantine langs, om aan de voetbalzijde weer naar binnen te gaan.

Voor de bar is een gewijzigde opstelling om je drankje of eten te bestellen. Opstellen in 3 rijen haaks op de bar, 1,5 meter uit elkaar. Teams die willen eten moeten gebruik maken van een etenslijst om de bestelling te plaatsen. We willen voorkomen dat het barpersoneel te veel door elkaar moet lopen. Teams mogen ook niet meer zelf het kratje uit de koeling halen, ook om barpersoneel ruimte te gunnen achter de bar. Tafels en stoelen staan in een andere opstelling dan dat we gewend zijn. Graag deze indeling laten staan i.v.m. de richtlijnen.

Bij het verlaten van de kantine ga je naar de lounge en verlaat daar het pand aan de achterzijde van de lounge. Vandaar loop je buiten om, achter de kantine langs. Door de lintafzetting, langs de zijkant van het terras, onder de entree door naar de parkeerplaats of fietsenstalling aan de voorkant.

Van iedereen wordt verwacht om zich ook aan deze richtlijnen te houden!