Nederlands beachvolleybaltop geeft jeugdclinic bij De Bevers

Beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van De Bevers op 4 juli een onvergetelijke morgen met de TeamNL Beach Tour. De jeugdleden kregen een echte training  van grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal. De jeugd deed hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand.

Christiaan Varenhorst en Stefan Boermans kwamen naar Lemelerveld om de jeugd van De Bevers uit te dagen voor oefen- en spelvormen. 34 enthousiaste jeugdleden deden mee aan de clinic.

TeamNL Beach Tour

De TeamNL Beach Tour is een iniatief van de beachvolleybalspelers van Team NL en de Nederlandse Volleybalbond, waarmee jeugdige volleyballers worden geïnspireerd door de Nederlandse beachvolleybaltop.

Volgend seizoen hopen de Bevers ook te starten met Beachvolleybal. Gelet op het enthousiasme van de jeugd moet dit een succes worden!