Teamindeling senioren seizoen 2020-2021

Beste leden,

Hierbij eindelijk de teamindeling voor de senioren.
Jullie hebben behoorlijk geduld op moeten brengen.

Ieder jaar is het moeilijk om het voor iedereen naar wens te krijgen, maar dit jaar spande de kroon.
Tijdens de eerste overleggen en de videobel afspraken hadden we nog erg veel leden waarbij het onduidelijk was of ze wel of niet door konden gaan i.v.m. studie, kamers, stages, blessures enz.
Toen wij dachten een mooie opzet klaar te hebben kwamen er last minute toch nog een aantal afmeldingen. De opzet die hier op volgde resulteerde in 5 grote damesteams.
Indien wij hiervoor hadden gekozen bleek er geen doorstroom mogelijk te zijn voor de jeugd en tevens zou er minder spelplezier zijn doordat er speelsters op de bank komen. Ook waren de niveauverschillen te groot binnen de teams.

Gelukkig na overleg met een aantal speelsters, trainers en JC hebben we 6 teams kunnen creëren waarbij we doorgroeimogelijkheden, speelkans, niveau en spelplezier in acht hebben genomen.

T/m 2 juli is er nog de mogelijkheid om te trainen op het beachveld en met jullie huidige/oude team dit bijzondere seizoen sportief af te sluiten.

Op naar een volgend mooi seizoen!

Wanneer er vragen en/of opmerkingen zijn over de indeling dan horen wij het graag. Je kunt even mailen naar tc@debevers.com of schiet iemand van ons aan.
Groet de TC,

Bianca Koenjer
Anne Koekkoek
Marijke van Rossum
Marieke Henning (laatste maand)
Eef Kleinherenbrink
Astrid Schuurman

Klik hier voor de teamindeling senioren seizoen 2020-2021.