Teamindeling seizoen 2020/2021  voor mini’s en jeugd

Iets later dan aangegeven volgt vandaag de indeling voor de mini’s en jeugd. Om tot deze indeling te komen gaan er veel gesprekken en overleggen met trainers en commissies aan vooraf. Vooral dit jaar was het best lastig, omdat dit in eerste instantie allemaal digitaal moest. Toch is het de commissies gelukt om de teams weer in te delen.

Mochten er nog vragen zijn over de indeling lees dan eerst het protocol selectieprocedure de Bevers door.

De indeling van de senioren volgt uiterlijk 22 juni 2020.

De komende weken vinden er nog gesprekken plaats met potentiële trainers voor een aantal teams. Daarnaast zoeken we ook nog trainers en coaches voor zowel senioren, jeugd- en miniteams. Heb je belangstelling en/of vragen of wil je eerst eens meekijken bel gerust! Het zou heel fijn zijn als we onze groep met trainers en coaches kunnen uitbreiden.

Het definitieve schema voor trainingen volgt later, omdat we dan pas goed in beeld hebben wie welk team kan gaan trainen en op welke avond. Tevens wordt er dit seizoen nog niet in de nieuwe samenstelling getraind (m.u.v. de mini’s). Dit alles heeft te maken het feit dat we alleen nog maar buiten trainen.

Mocht er nog behoefte zijn aan toelichting op de procedure dan kan er telefonisch contact worden opgenomen met ondergetekende (graag na 18 uur).

Anouk Zwakenberg

Voorzitter de Bevers

Klik hier voor de teamindeling mini’s seizoen 2020-2021.

Klik hier voor de teamindeling jeugd seizoen 2020 2021.