Michel Schoppmann nieuwe trainer bij De Bevers in Lemelerveld

Bij volleybalvereniging De Bevers in Lemelerveld had Eric Eisink aangegeven dat hij aan het eind van het seizoen zou stoppen. Hiermee kwam de functie van trainer/coach van de in de 2e Divisie A uitkomende dames 1 team vrij.

Bestuur en TC zijn blij dat ze de vacature kunnen invullen met de komst van de ervaren trainer Michel Schoppmann (48) uit Deventer. Michel is op zijn 27e begonnen met het trainersvak. Michel had voor zich zelf voor dit jaar een sabbatical jaar in de gedachten maar hij is halverwege het jaar ingevallen bij de volleybalvereniging Boemerang in Eibergen.

Hiervoor was Michel onder ander actief bij Tornado, Dynamo, Kangeroe, Krekkers en Twente 95. Ook was hij actief bij de RTC opleiding in Twente en als assistent bij Jan Berends op eredivisie niveau.

Dames 1 en ook Dames 2 hebben nipt degradatie ontlopen. Vorig jaar heeft De Bevers al veel jeugdspeelsters in deze teams geplaatst en wij hopen nu hiermee volop verder te kunnen bouwen.