Bevers d1 tegen Dwingeloo uit, het net niet verhaal.

We vertrokken richting het groenste dorp van Europa met prachtige boerderijen en landerijen en gezonde Drentse lucht. We hadden wat goed te maken aangezien we kansloos de laatste wedstrijd ingemaakt waren.

We begonnen tegen de rol-kofferdames uit Dwingeloo met Stans Kadans en Romy op de buitenkant, het duo As en Bo als centrale blokkeerders, Marf de rechtsdenkende linkshandige speelster op Dia, Wiekepedia als regisseur op spel en Allien de stofzuigende Nilfisk op libero.

Er ontstond een heftige strijd met een strijdbaar Lemelervelds team binnen de lijnen, de coach van de tegenstander probeerde dat op allerlei manieren te ontwrichten door wissels aan te vragen en weer terug te trekken, Lonneke Sloetjes en Laura Dijkema in te wisselen, maar die bleken niet op het formulier te staan, 8x te wisselen in plaats van 6x, maar we lieten ons niet van de kook brengen en wonnen 28-30.

Hierna bleef de strijd over en weer doorgaan, Stans en Marf bleken een plaag te zijn voor de Dwingeloose verdediging, maar DOK herstelde zich goed in de tweede set en won 25-23.

De derde set vindt Marf het genoeg en slaat via een combinatie een Knock-out bal waar de libero van de tegenstander de dupe van is, maar ondanks dit verliezen we 25-20.

De vierde set, staan we 11-3 voor en zijn we al met de 5e set bezig, maar langzaam sluipt DOK dichterbij en door domme fouten op het eind van de set verliezen we dom 25-23 en dus 3-1!

Moraal van dit verhaal de Bevers heeft zich herpakt en gaat de volgende wedstrijd er vol tegenaan, thuis in Lemelerveld om 19.00 uur!