Topvolleybal bij de Bevers

Bevers A team

De meiden openclub A hebben afgelopen zaterdag gestreden voor wat ze waard waren. Tegen Apollo uit Borne, Sneek, Bolsarden een team uit de buurt, waar ik even niet op de naam kan komen, hebben Kyra H. ,Kyra J, familie Lotte,Floor en Isa M, Tamar, Sterre, Tes, Pien, Romee en Laura gestreden als dappere Bevertjes.

Gevoed door een uitstekend energiek ontbijt, aangeboden door onze locale versspcialisten en keurig verzorgd door onze frisse fruitige jeugd TC dames, zijn wij de oneerlijke strijd aangegaan tegen tegenstanders met veelal eerste, top en eredivisie ervaring.

Helaas hebben wij net niet zoals vorig jaar, de kruisfinales gehaald ondanks fanatieke aanmoedigingen van het hondstrouwe Lemelerveldse thuispubliek! Namens beide bondscoaches Gerben en Eis en onze Beverjeugdbende, bedanken we :ouders ,fans en bestuur voor weer een heerlijk dagje volleybal! Alaaf!

Door Eric Eis

Bevers C team

Zaterdag 15 februari mochten wij de halve finale van het NOJK spelen. We keken er allemaal erg naar uit, maar wisten ook dat het zwaar ging worden.

Dat het zwaar was dat bleek. De eerste wedstrijd speelden we tegen Sudosa-Desto, een heel sterk team. We speelden goed maar helaas was dit net niet genoeg voor een overwinning.

De tweede wedstrijd speelden wij tegen Impala Leek. Een leuke wedstrijd met veel goede acties van onze kant wonnen wij met 2-0.

Omdat Apollo 8, onze laatste tegenstander, een setje had gepakt van de koploper, moesten wij van Apollo 8 2-0 winnen.
Vol energie en spanning gingen we de laatste wedstrijd in. Maar helaas, het ging gelijk op maar de laatste paar punten gingen gingen toch naar Apollo.

Niet door naar de finales, maar we kunnen terugkijken op een geslaagde dag waarop we allemaal veel hebben geleerd.

Babet Kleinlugtebeld, Kyara Besten, Susan Bijker, Mirthe Hoogenboom, Vere Kappert, Jadyn Wijnands, Maud Manenschijn, Demi Flik, Esra Langenkamp, Liz van Gerrisheim.   Trainer, Gasjan Khodadadeh, ass trainer Dave Kleinlugtebeld.

Door: Kyara Besten

Klik/tik op onderstaande foto.                                           Foto’s Martin Zwakenberg