A en C jeugd spelen halve finale VDO

Jeugdvolleybal zien en beleven waar de vlammen van afspatten? Kom zaterdag 15 februari naar de sporthal in Lemelerveld voor de halve finale Volleybaldirect Open (VDO) 2020!

Die dag nemen 18 talentvolle jeugdteams het in Lemelerveld tegen elkaar op met maar één doel: winnen en een plek veroveren in de finale van het grootste en meest populaire jeugdtoernooi van Nederland (voorheen bekend als NOJK) op 11 april 2020!

De Bevers is die dag niet alleen organisator van A- en C-poules, ze strijdt in beide categorieën met een team voor een finaleplek!

We zijn trots op onze jeugdspelers en trainers, en hopen op een overvolle tribune met enthousiaste fans. We nodigen iedereen van harte uit om onze teams aan te komen moedigen en samen een heel gezellige, sportieve dag te beleven.

De eerste wedstrijden beginnen om 9:45 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.  Kortom: noteer ‘VDO/NOJK sporthal Lemelerveld’ op zaterdag 15 februari in je agenda, zegt het voort, maak je mooiste spandoek en zoek je toeter en trommel op en heel graag tot ziens op 15 februari, want dit volleybalspektakel wil je niet missen!

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma? Bekijk het voorlopige programma op www.debevers.com