De Bevers laat aangeslagen prooi ontsnappen

Ja we gingen vroeg op pad, de eerste dag van de sprokkelmaand naar Groningen naar de o zo bekende struikbendehal. 

Onderweg werden we getrakteerd op een dikke file bij Martiniplaza, en puffend en hijgend kwamen we de sporthal binnen waar de blauw-gele al druk met de warming up aan de gang waren. Gelukkig was de scheids begripvol, want hij had zelf ook in de file gezeten en we speelden in met de hamstermethode, dat wil zeggen bananen en broodjes links rechts in de mondholte proppen en als breedbekkikkers inspelen gaf het best wel een koddig beeld. 

Of het gehaast op locatie verschijnen extra adrenaline gaf, volgens ooggetuige wel, want met Alibaba op libero en “sisteract” Reimink op de buitenkant, BoAs op midden, de minst geblesseerde Bekhuis op dia en Molenwiekje op spel betreden we scherp het muffige na incontinentie ruikende speelveld. 

Als een formule 1 starten we met scherpe serviceseries overdonderen we het plaatselijk derde team en binnen now time staat 17-25 en 16-25 op het scorebord. Het “Cold Turkey” principe wordt perfect uitgevoerd en mooie combinaties worden gespeeld en onder leiding van een goed regisserende dirigent Wieke spelen we als orkest de eerste viool. 

De altijd lastige derde set wordt een titanenstrijd met over en weer spannende rally’s, het blijft dicht bij elkaar maar op het eind vergeten we te beuken en zijn te lief voor de tegenstander met pussyprikballetjes en domme eerste servefouten. Uitslag 27-25 

De vierde set rechten we onze rug, maar maken te veel persoonlijke fouten en verliezen dom 25-23! De 5e set hadden we administratief af kunnen doen 7-15 en in plaats van 4 punten gaan we met 2 naar huis.  

Aanstaande zaterdag, kans op revanche tegen het tweede team van de blauw-gele brigade dan thuis in het prachtige ruime filevrije sfeervolle landelijk  Sallandse Lemelerveld om 19.00 uur. 

Tot dan namens Dames 1 , Eis