De bevers D1 is toe aan de winterstop

Nadat we een intensieve warming up gedaan hadden, werden de talenten van de Bevers die kampioen waren geworden door onze altijd super enthousiaste stadionspeakster gehuldigd.

Francien werd nog even in het zonnetje gezet, door haar doorzettingsvermogen had ze een nare ziekte overwonnen en toch ook nog met de MB1 en MB2 kampioen geworden. Kennelijk was volleybaltraining plus coaching, deel van de succesvolle therapie, want ze stond toch nog continu is de zaal, fantastisch!

Of de druk om te presteren te groot was voor dames 1, of de tegenstander te goed, Joost mag het weten, feit was dat we er de hele wedstrijd niet aan te pas kwamen.

De eerste set beginnen we wat onwennig te passen, 0-4 achter en zo weer gelijk na 4-4, staan weer achter komen gelijk op 22-22 en door domme eigen fouten 22-25 eraf.

De resterende drie sets oogt het erg matig en futloos, blokkerend pakken we niks, rallypass blijft hangen, onzorgvuldige set ups en een weinig scorende aanval. De Assenaren pakten verdedigend wel veel ballen en we krijgen volleyballes. Ondanks veelvuldig wisselen gaan we met 16 en 19 en 20 eraf. Je wint met ze allen en verliest met ze allen.

Het oogt alsof we 5x de stormbaan bij de commando’s in Roosendaal gedaan hebben, kortom toe aan een break, wonden likken, back tot the basic, and I will survive!

Prettige feestdagen namens dames 1!

Eric Eisink, trainer/coach