3-1 winst op Flash Nieuwleusen?!

Afgelopen zaterdag speelden wij onze eerste competitiewedstrijd tegen Flash Nieuwleusen. We hadden allemaal zin in de wedstrijd omdat we heel lang geen wedstrijden meer hadden gespeeld. We begonnen de eerste set met veel eigen fouten maar aan het einde van de set ging het al wat beter. Deze set wonnen we krap aan met 26-24. De 2e en 3e set gingen best goed. We hadden plezier in het veld en we maakten minder eigen fouten. Deze sets wonnen we met 25-14 en 25.-9De 4e set ging weer wat minder en we maakten weer heel veel eigen fouten. De passes kwamen niet goed en daardoor hadden we weinig aanvalskracht. Helaas verloren we deze set met 19-25.We wisten waar onze zwakke punten lagen en die kunnen we nu in de training weer gaan verbeteren, om deze fouten er in de volgende wedstrijden uit te halen.

Groetjes B1