De Bevers D1 kan niet stunten tegen de koploper van de tweede divisie

De Bevers D1 moet tegen de nummer een van de tweede divisie, in de hoofdstad van Overijssel en met de wetenschap dat de punten hard nodig waren voor het lijfsbehoud. In een werkelijke prachtige zaal met een heerlijke houten vloer en veel ruimte om het veld, startten we gedreven de warming up.

De eerste set spelen wat onwennig tegen de ex eredivisie speelsters en ondanks felle aanmoedigingen van de talentvolle Bevers jeugd verliezen we 25-15 de eerste set.

De knop gaat om en in de tweede set spelen we goed. Verdedigend pakken we meer, onze libero weet wel raad met de hard geslagen ballen en met 7-12 voor maken we het niet af en ontsnapt VC Zwolle met 27-25.

De derde set dicteert VC Zwollywood het spel en met 25-17 gaan we er geenzinds aangeslagen naar de andere kant van het veld. De vierde set gaan we strijdend ten onder en op 23-23 gaan we door individuele fouten met 25-23, toch teleurgesteld de sporthal uit!

De laatste thuiswedstrijd wordt spannend en gezien de stand moeten we er alles aan doen om nog punten te pakken en we hopen op uw aanmoedigingen aanstaande zaterdag om 1700 uur in Lemelerveld.