De Bevers D1 en “het gevoel dat je thuis even niet kan winnen”

De bevers dames 1 speelde vorige week zaterdag een moeizame wedstrijd. De eerste set hadden we moeite met de site out en serveerde we meteen twee keer achter elkaar uit. Niet de start die je hoopt en met de zware beverstaart tussen de benen, gingen we er snel 13-25 af.

De groen-rechtse uit Assen lieten de tweede set het servicegeweld wat zakken, verdedigend schakelde we een tandje bij, echter aanvallend hadden we veel moeite het goed gepositioneerde blok van Sudosa te passeren en verloren we 23-25. Ook moest tijdens deze set Romy de strijd staken wegens een enkelblessure, Moniek verving haar goed maar we waren op beslissende momenten niet goed genoeg.

De derde set was het jeugdig satelliet-team weer oppermachtig, we werden gedwongen om een eenzijdig spelletje te spelen en blokkerend-verdedigend stonden ze goed en konden wij aanvallend niet scoren 13-25.

Als je dan de 4e set de stand 23-25 ziet, denk je we hadden een kans, maar mentaal verloren we, langzaam ging het kaarsje uit en ondanks het feit dat we elk punt konden gebruiken in de strijd onderin de tweede divisie verloren we en moeten we onze wonden likken en maandag de dingen weer op een rijtje zetten!

As zaterdag spelen we in Zwolle tegen VC Zwolle DS 3 om 16.30 uur!

Met vriendelijke groet, namens D1
Eis