De Bevers kan uit niet winnen van SVI Zwolle

Op een druilige zaterdagmiddag vertrokken de dames van Bevers D1 naar de sporthal in Zwollywood-zuid. De coach kon lekker fluitend op zijn fietsje en was binnen 5 minuten op locatie. Verlaat begonnen we onder tropische omstandigheden aan de warming-up, klaarblijkelijk was de thermostaat stuk in de sporthal of de beheerder was zich nog niet bewust van de nieuwe energieprijzen sinds 2019.

De wedstrijd begon met een hoge servicedruk van SVI Zwolle van een ex-Beversspeelster wat onze passlijn aardig onder druk hield, op het eind van de set kwamen we goed terug maar het kwaad was al geschied Setstand 25-20.

De tweede set werd de strijd spannender, trokken we net aan het kortste eind 25-22.

De derde set moest onze ad interim aanvoerdster Marlyn gewisseld worden vanwege krampaanvallen en met nieuwe mid en diagonaal en later een verse spelverdeelster probeerde we een ander spelletje te spelen. Echter liepen we tegen een onverzettelijk SVI aan en ondanks hard werken verloren we 25-21.

De vierde set gooide we de schroom van ons af, goede serve en een dito goede blokkering.

SVI bleef volharden in het steeds maar saai de ballen op buiten geven en de moegestreden buitenaanvallers gingen zich forceren door steeds harder uit te slaan. Met 14-25 pakte we een puntje, maar hadden verder terecht verloren.

Volgende week gaan we voor de derde keer naar Groningen dit keer spelen we tegen de sympathiekste en sportiefste club van Groningen; Veracles 18.00 uur aanvang Struikhal.

Hopelijk tot dan…

Crie Kinsie

Kootsj