Wedstrijdverslag mini’s N3-1

Zaterdag 9 maart hebben we gespeeld in Gramsbergen. De eerste wedstrijd moesten we tegen de Zwaluwen N3 1. Het ging heel goed want we stonden gelijk met 3-0 voor. Maar toen……. ging het ineens niet zo goed en vergaten we heel vaak los te roepen, zodat de Zwaluwen terug kwamen en het 3-3 stond. Maar we wilden echt niet verliezen, dus hebben we alle ballen van de grond gepakt en werd het 5-3.
De tweede wedstrijd was heel spannend. We moesten namelijk tegen de koploper, Flash Nieuwleusen N3 1. Het liep helemaal gelijk op, met hele lange rally’s en het ging super snel, daardoor was de wedstrijd heel leuk. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 4-2, we waren heel blij!!!
De 3e wedstrijd speelden we tegen Pol Kraanbedrijf Dac N3 1. We wisten nog dat we de vorige hadden gewonnen met 9-0, dus we gingen nu voor de 10-0 en dan zouden we misschien naar de Mac Donalds gaan!! Uiteindelijk werd het deze keer ook 9-0 en gingen we niet naar de Mac:(. Toen we terugweg in de auto zaten stopten we als verrassing ineens wel bij de Mac Donalds, omdat we het zo goed hadden gedaan en daar kregen we een lekker ijsje.