Wedstrijdverslag mini’s N3-1

De tweede wedstrijd van de tweede helft stond vandaag op het programma!!! We hadden allemaal weer zin om te spelen!!! De vorige 2 wedstrijden hebben we gewonnen!!! En wat een luxe en gezelligheid  Isa Lotte en Tessa waren er alle drie bij om te coachen. We speelden in Hardenberg. De eerste wedstrijd moesten wij tegen Set up. We hebben deze wedstrijd gewonnen met 5-2. We speelden heel goed. De tweede wedstrijd speelden we tegen Captains Kangeroe. We kwamen heel snel met 2-0 achter maarrrrr het werd daarna heel snel 2-2. Met uiteindelijk nog 1 speler van hun in het veld….En nog 20 seconde te spelen stond het 3-3….spannend…helaas door wat vertraging in het spel bleef het 3-3. Maar ook in de wedstrijd speelden we goed. Daarna mochten we weer tegen Set Up en nu werd het maar liefst 7-1!!! 5 punten in de tas en de koppositie te pakken. Maar nog veel belangrijker iedereen heeft plezier en we vinden het super gezellig met onze 3 topcoaches/trainers Isa Lotte en Tessa!!!

Groetjes de toppers van N31 Invy Anouk Liz Meike Evi en Sara