De Bevers D1 komt aangeslagen uit de strijd tegen DASH D1

De Bevers speelde in Vorden tegen de koploper in de tweede divisie. Dash begon vanaf eerste fluitsignaal furieus en serveerde volle bak en daar hadden we moeite mee, ondanks dat we gewaarschuwd waren! Ze bleven gedurende de hele set kanonskogels afvuren en binnen no time stond er 25-10 op de teller.

Rustig blijven dit houden ze niet vol, dat was wat we tegen elkaar zeiden en we gingen ons eigen spel spelen met over en weer goede rally’s, bloks en aanvallen, maar helaas boven de 20 wat onnodige fouten en werd het 25-20 voor de thuisploeg.

De derde set sloeg het noodlot toe bij een aanvallende actie, blesseerde de Milou Bekhuis zich, die een zeer verdienstelijke wedstrijd aan het spelen was op de passer loper positie. Door improvisatie probeerde we nog de derde set goed uit te spelen, maar het leed was al geschied en Vorden was onverbiddelijk en het werd 25-16.

Kyra Janssen, onze jonge flamboyante aanvalster ging van mid naar buiten en ondanks haar verdienstelijke spel, maakte de kasteeldorpers het professioneel af en gingen we 0-4 puntloos naar huis.

We gaan komende trainingen de teamcompositie aanpassen.

Uitdaging voor de trainer en het team is om er binnen twee trainingen komende zaterdag thuis tegen de studenten van Donutstas 3 te staan!

We hopen dat het publiek de achtste man/vrouw is en dat aanstaande zaterdag het dak van het Heidepark eraf mag gaan!