De Bevers D1 speelt een beroerde thuiswedstrijd.

Nadat we getuige waren geweest van het feit dat ons tweede team met 4-0 van de koploper in de derde divisie won en zelf naar de tweede plek klom, konden we aan de warming-up beginnen.

We moesten tegen Olhaco D1 en de Hoogeveense dames waren er op gebrand om te winnen, aangezien ze thuis van ons verloren hadden. Direct liepen we de eerste set achter de feiten aan, we hadden moeite met de servicedruk van de tegenstander en zelf serveerde we koekjes en waren we veels “te lief”. Setstand 19-25.

Tweede set was compleet anders, de passer lopers van Olhaco kregen van ons messcherpe services om de oren en binnen no time stond er 25-15 op de teller en dus 1-1 in sets.

Gelijke stand en dus gelijke kansen, niets was minder waar, de derde en vierde set verliepen dramatisch, we kregen de bal niet op de grond en passend en verdedigend kwamen we een stap te laat, gaven cadeautjes aan de tegenstander, die daar dankbaar gebruik van maakte.

Ondanks het feit dat Sandra en Moniek uit dames 2 met noeste arbeid probeerde de zaak recht te trekken, ging het licht snel uit in de sporthal en gingen we er met 14-25 en 17-25 hard af.

Volgende week tegen de koploper uit in Vorden, tijd voor een stunt, lijkt me!